SUFINANCIRANJE UMJETNOG OSJEMENJIVANJA KRAVA NA PODRUČJU GRADA OTOČCA U 2025. GODINI

Grad Otočac, kao i prethodnih godina, sufinancira troškove umjetnog osjemenjivanja krava poljoprivrednicima s područja Grada Otočca, u svrhu poticanja razvoja stočarstva. Sufinanciranje će iznositi 30,00 EUR po...
SUFINANCIRANJE UMJETNOG OSJEMENJIVANJA KRAVA NA PODRUČJU  GRADA OTOČCA U 2025. GODINI
22. 01. 2025.0

Grad Otočac, kao i prethodnih godina, sufinancira troškove umjetnog osjemenjivanja krava poljoprivrednicima s područja Grada Otočca, u svrhu poticanja razvoja stočarstva. Sufinanciranje će iznositi 30,00 EUR po plotkinji, za svako prvo osjemenjivanje, a sredstva će se uplaćivati poljoprivrednicima po priloženom računu za umjetnu oplodnju koji sadrži točnu naznaku imena i prezimena poljoprivrednika – vlasnika/posjednika krave.

Zahtjevi za umjetno osjemenjivanje mogu se popuniti i predati osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Otočca, Kralja Zvonimira 10, 53220 Otočac ili dostaviti skenirano na e-mail adresu lucijana.vidmar@otocac.hr.


Uz zahtjev je potrebno priložiti sljedeće:

  • Presliku računa za umjetnu oplodnju (s točnom naznakom imena i prezimena
  • poljoprivrednika – vlasnika/posjednika krave)
  • Presliku osobne iskaznice podnositelja zahtjeva
  • IBAN računa podnositelja zahtjeva


Dodatne informacije mogu se dobiti svakim radnom danom od 07:00 do 15:00 sati putem broja telefona 053/617-955 ili e-mail adrese lucijana.vidmar@otocac.hr.

Više vijesti iz kategorije "Obavijesti"

This website uses only technically necessary cookies.

We only use cookies that are necessary for the proper functioning of our website. These cookies enable basic functionality, such as setting the site's language and maintaining secure communication between you and our site. We do not process any additional data for marketing or analytical purposes and we do not share your data with third parties, nor do we export it outside the European Union.

The cookies we use are of a technical nature and their use does not require your consent according to current regulations.

For more information about how we use cookies, you can read our Terms of Use